Ga naar de inhoud

Internet

Het aanbod voor onze partners.

Wij leveren xDSL en Fttx verbindingen van verschillende providers, waaronder Deltafiber, KPN, Glaspoort, Tele2, Eurofiber, Ziggo Zakelijk en meer. Door middel van een L3 VLAN kunnen wij ook internet aanbieden op lokale initiatieven. Tevens is het mogelijk om internet te leveren op bedrijventerreinen waar ForeFreedom glasvezel beschikbaar is of wordt aangelegd.

Voordelen.

Internet bestellen via IP ONE heeft verschillende voordelen. Zo leveren we altijd een vast IP adres bij een internetverbinding. Daarnaast kunnen wij internetverbindingen van veel providers aanbieden zodat er altijd een passende verbinding op het adres van jouw klant te leveren is. Vraag de beschikbare verbindingen en tarieven op bij ons salesteam. Om het opleveren van de verbinding te vergemakkelijken, bieden wij voorgeconfigureerde routers aan van het merk DrayTek.

Kubus.

In onze webtool Kubus stellen wij een postcodecheck en een isracheck beschikbaar. Hierdoor zien onze partners eenvoudig welke verbindingen op welk adres beschikbaar zijn. Alle internetverbindingen via IP ONE kunnen worden beheerd in Kubus. Wat houdt dit in? De verbinding is live te checken, de verbinding kan eenvoudig worden beheerd én de facturatie verloopt helemaal automatisch.

Bel ons

Wij zijn maandag t/m vrijdag
van 08:30 - 17:30 bereikbaar.

088 2525 800

E-mail ons

Kom met ons in contact door een bericht
te sturen naar ons e-mailadres

sales@ipone.nl

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring.