Meteen naar de inhoud

Integreer vaste en mobiele telefonie

Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. De oplossingen variëren van slimme doorschakelingen tot integratie op het allerhoogste niveau van de telecominfrastructuur. De dienst vast mobiel behoort tot de laatste categorie en gaat verder dan gewone vast mobiel-integratie door hosted voice en mobiele telefonie met elkaar te verenigen.

Vast mobiel maakt het mogelijk om de eigen bereikbaarheid van jouw klant maximaal te regisseren en de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Inkomende telefoontjes kunnen op een groot aantal manieren worden gerouteerd, bijvoorbeeld op basis van het tijdstip van het telefoontje of van de postcode van de beller. Alle mogelijkheden van vast telefonie, zoals interactieve voice-response (IVR) en wachtrijen, worden via mobiel beschikbaar.

Mobiel connect

Mobiel connect verenigt de faciliteiten van een telefooncentrale met het gemak van mobiele telefonie. Mobiel connect koppelt de telefooncentrale van jouw klant namelijk aan het mobiele communicatieplatform van IP ONE. Dankzij deze verbinding worden alle faciliteiten die jouw klant van vaste telefonie gewend is ook op de mobiele telefoon beschikbaar. Gecombineerd met onze dienst SIP trunk komt deze oplossing optimaal tot zijn recht.
Met mobiel connect is het ook mogelijk om zowel vaste als mobiele nummers te bellen door middel van verkorte kiesnummers. 

Mobiel

Wij bieden verschillende abonnementsvormen aan waardoor je elke simkaart perfect kunt afstemmen op het verbruik van jouw klant. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aantal belminuten af te kopen en daarvoor in de plaats bijvoorbeeld een sms-bundel of databundel af te nemen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om meerdere telefoonnummers aan een simkaart te koppelen. Bij meerdere simkaarten binnen een bedrijf is ook een collega pakket mogelijk waarmee collega`s onderling gratis bellen. Maar dit is nog niet alles! Wij informeren je graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.  

Bel ons

Wij zijn maandag t/m vrijdag
van 08:30 - 17:30 bereikbaar.

088 2525 800

E-mail ons

Kom met ons in contact door een bericht
te sturen naar ons e-mailadres:

sales@ipone.nl

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring.