Ga naar de inhoud

Altijd en overal bereikbaar met vaste telefonie van IP ONE.

Vandaag de dag is bellen vanuit de cloud niet meer weg te denken. Onze hosted telefonieoplossing biedt innovatieve functionaliteiten binnen een centrale. Hierdoor zijn jouw klanten altijd en overal bereikbaar op de manier zoals zij dat willen. Dit geeft jouw klanten rust zodat ze zich kunnen focussen op hun business.

Ook als jouw klant met hybride werkplekken werkt, is onze vaste telefonie dienst in combinatie met Coligo of MS Teams een perfecte oplossing. Medewerkers zijn namelijk altijd op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Of dit nu op kantoor is, thuis of onderweg. Met vaste telefonie van IP ONE is het tevens eenvoudig om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen.

De belangrijkste voordelen op een rij:

SIP trunk: bellen op basis van het aantal gelijktijdige spraakkanalen.

SIP trunk koppelt de huidige telefooncentrale van jouw klant aan het communicatieplatform van IP ONE, waardoor de telefoongesprekken voortaan via het datanetwerk verlopen, in plaats van over de traditionele telefoonlijn. Deze voordelige oplossing is een geschikte dienst voor klanten die enkel bellen en gebeld willen worden. Kies voor een model op basis van belminuten of koop het spraakkanaal af tegen een vast tarief per maand.

Bel ons

Wij zijn maandag t/m vrijdag
van 08:30 - 17:30 bereikbaar.

088 2525 800

E-mail ons

Kom met ons in contact door een bericht
te sturen naar ons e-mailadres:

sales@ipone.nl

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring.