Meteen naar de inhoud

Vaste telefonie

De telefonie diensten van IP ONE kunnen jouw eindklanten helpen om flink te besparen op hun vaste telefoonverkeer. Wij bieden namelijk een betrouwbare en voordelige VoIP-oplossing (vaste telefonie via internet) die jij kan doorverkopen aan jouw eigen klanten. Hierdoor kunnen bedrijven zonder grote investering profiteren van alle voordelen die bellen via internet met zich meebrengt.

SIP trunk: de aangename start met bellen via internet.

Veel ondernemers denken pas aan besparen op hun telecommunicatiekosten als ze toe zijn aan het investeren in een nieuwe telefooncentrale. En ook als de huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, kunnen de telecommunicatiekosten al flink omlaag. Daarvoor zorgt onze SIP trunk.

SIP trunk koppelt de huidige telefooncentrale aan het communicatieplatform van IP ONE, waardoor de telefoongesprekken voortaan via het datanetwerk verlopen, in plaats van over de traditionele telefoonlijn. Omdat dit gebeurt met behoud van alle functies waaraan jouw klant gewend is, verandert er verder niets, behalve de factuur aan het einde van de maand. Deze zal namelijk (een stuk) lager uitvallen!

SIP trunk is ook zeer geschikt om bellen via internet gefaseerd in een bedrijf door te voeren. Om te beginnen wordt de huidige telefooncentrale met SIP trunk aan het platform van IP ONE gekoppeld. Als de telefooncentrale te zijner tijd is afgeschreven, dan kan volledig worden overgestapt naar vast telefonie.

De belangrijkste voordelen op een rij:

Geen centrale meer nodig met vaste telefonie van IP ONE.

Dankzij de opmars van bellen via internet is een telefooncentrale op locatie niet meer nodig. Wij bieden een alternatief voor de centrale op locatie met onze vaste telefonie dienst. Deze hosted telefonieoplossing biedt state-of-the art telefooncentrales en faciliteiten, die IP ONE heeft gestationeerd in een goed beveiligde centrale locatie. Hierdoor besparen jouw klanten niet alleen geld, maar hebben ze bovenal rust. Onze technische specialisten waken namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week over alle telefoniediensten.

Ook als jouw klant met flexibele werkplekken en/of telewerkers werkt, is onze vaste telefonie dienst een perfecte oplossing. Medewerkers zijn namelijk altijd op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Of dit nu op kantoor is, thuis of onderweg. Met vaste telefonie van IP ONE is het tevens eenvoudig om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen, hierdoor gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. En dat bespaart op jaarbasis veel geld!

Bel ons

Wij zijn maandag t/m vrijdag
van 08:30 - 17:30 bereikbaar.

088 2525 800

E-mail ons

Kom met ons in contact door een bericht
te sturen naar ons e-mailadres:

sales@ipone.nl

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring.