Meteen naar de inhoud

Kom stage lopen

Wij bieden verschillende stageplekken voor toekomstig talent. Wil je graag de fijne kneepjes van het vak te leren? Weet je van aanpakken, durf je met ons mee te denken en eigen ideeën in te brengen? Kom dan stage lopen bij IP ONE!

Gezocht: Stagiairs

Commercieel:

Volg je de opleiding commercieel medewerker, (junior) accountmanager of soortgelijke (commerciële) opleiding? Dan hebben wij een prachtige stageplek voor jou beschikbaar! Als commercieel stagiair(e) bij IP ONE werk je mee in het leukste salesteam van Nederland en leer je alles op het gebied van verkoop en accountmanagement. Wat je zoal doet op een dag? Je gaat onder andere op zoek naar nieuwe klanten, onderhoudt bestaande klantcontacten en brengt offertes uit, maar natuurlijk is er nog veel meer te doen... Sta je te popelen om de fijne kneepjes van het vak te leren? Kom dan stage lopen bij IP ONE!

Marketing en/of communicatie:

Volg je een opleiding tot marketing en/of communicatie medewerker? Dan hebben wij dé stageplek voor jou beschikbaar! IP ONE zoekt een stagiair die alles wil leren over online marketing, social media en content. Wij staan op het punt om online grote stappen te maken en nemen je graag mee in deze stappen. Ben je enthousiast, ben je goed in foutloze én creatieve teksten schrijven en ben je communicatief sterk? Sta je te popelen om stage bij ons te komen lopen? Reageer dan nu!

Backoffice en/of secretariaat:

Volg je de opleiding medewerker secretariaat en receptie, secretaresse, managementassistent/directiesecretaresse of een soortgelijke opleiding? Dan heeft IP ONE een leerzame stageplek voor jou beschikbaar! Als stagiair(e) backoffice/secretaresse bij IP ONE leer je alles over de taken die de backoffice/secretaresse afdeling uitvoert. Wil je alles leren over administratieve en organisatorische taken? Sta je te popelen om de post perfect te verzorgen, te notuleren en wil je ervoor zorgen dat iedereen die belt uiteindelijk met een tevreden gevoel de telefoon weer ophangt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wat je zoal doet op een werkdag? Je verstuurt postpakketten, neemt de telefoon op en ontvangt onze bezoekers. Hiernaast voer je allerlei ondersteunende taken uit. Maar dit is natuurlijk nog niet alles... Wil je praktijk ervaring op doen bij de leukste zakelijke serviceprovider van Nederland? Kom dan stage lopen bij IP ONE!

Kom stage lopen bij IP ONE!

Leuk, we zijn benieuwd naar jouw cv én je motivatie natuurlijk. Vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 088 2525 800 of door te mailen naar sales@ipone.nl. We kijken uit naar je reactie!

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring.